E-CONTABILITATE.ROContabilitate Online
PRIMA PAGINA | MEMBRI | ANUNTURI | INSCRIERI | OFERTA SPECIALA | NOUTATI | CONTACT

Termeni si conditii

 • Continut
  Serviciile oferite de catre e-contabilitate.ro vor fi utilizate numai in scopuri legale. Este interzisa transmiterea, stocarea sau publicarea unor informatii ilegale. Materialele ilegale includ, insa nu se limiteaza la urmatoarele: materiale protejate prin drepturi de autor, materiale amenintatoare sau obscene, continut pentru adulti sau materiale protejate de secrete de marca sau de vreun alt statut. Membrii inregistrati se obliga sa preia raspunderea de la e-contabilitate.ro in ceea ce priveste daunele pricinuite de utilizarea serviciului.
 • Cerintele pentru inregistrare
  Folosind serviciile oferite de catre e-contabilitate.ro , definite in sectiunea C, Clientul certifica faptul ca nu este minor.
  Clientul este de acord sa ofere firmei e-contabilitate.ro informatiile necesare (adresa de email, adresa fizica, numarul de telefon) cu acuratete, complete si actualizate. In cazul in care se modifica aceste date, clientul este obligat sa anunte e-contabilitate.ro in termen de 30 de zile. Daca informatiile oferite de dumneavoastra sunt false, neactualizate sau incomplete, e-contabilitate.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau de a inchide contul dumneavoastra.
 • Folosirea Serviciilor
  Sunteti de acord sa respectati “Termenii si Conditiile” companiei e-contabilitate.ro din acest document. Dumneavoastra cat si persoane autorizate de catre dumneavoastra sunteti singurii autorizati sa folositi contul oferit de e-contabilitate.ro . Trebuie sa va asigurati ca toate persoanele autorizate a folosi contul dumneavoastra oferit de catre e-contabilitate.ro cunosc si respecta aceste termene si conditii. Sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii parolelor si trebuie sa ne anuntati in decurs de 24 de ore de la descoperirea folosirii neautorizate a contului dumneavoastra.
  Nu veti folosi serviciile oferite sau permite altora sa foloseasca aceste servicii prin contul dumneavoastra in orice fel ce ar putea viola regulamentul impus de prezentul document.
 • Drepturi de autor si calomnie
  Materialele accessibile prin serviciile e-contabilitate.ro sunt protejate de legile referitoare la drepturile de autor sau la marci. Nu se permite utilizarea serviciilor e-contabilitate.ro in asa maniera incat sa se incalce aceste legi, exceptie facand cazurile cand utilizarea materialelor este permisa expres.
 • Securitate de retea
  Clientilor nu li se permite utilizarea retelei e-contabilitate.ro in scopul de a frauda sistemul de autentificare a vreunui cont. Acesta include, insa nu se limiteaza la urmatoarele: accesarea unor date secrete, logarea la un server sau intr-un cont unde clientul nu are dreptul sa intre, spargerea parolelor, violarea sistemului de securitate a unor organizatii. Clientilor nu li se permite sa interzica folosirea serviciilor tertelor parti. e-contabilitate.ro se obliga sa sprijine investigatiile legate de violarea sistemelor si a sigurantei. Utilizatorilor care incalca legile mai sus specificate li se pot intocmi dosare civile sau penale.
 • Refuzarea prestatiei
  e-contabilitate.ro is rezerva dreptul de a-si refuza prestatia. Violarea regulilor stabilite de catre e-contabilitate.ro poate duce la tragerea la raspundere a persoanelor ilicite, la suspendarea sau la eventuala terminare a contului. Conturile dezactivate datorita unor actiuni ilicite a proprietarilor nu se vor mai activa.
 • Abuz
  Incercarile de a submina, ponegri, calomnia, ameninta sau a vatama in mod direct serverul, clientii, angajatii sau compania e-contabilitate.ro sunt strict interzise. In plus, pentru rezolvarea litigiilor se va apela la serviciile instantelor judecatoresti competente.
 • Renuntare
  e-contabilitate.ro neaga responsabilitatea daunelor suferite de catre compania clientului. e-contabilitate.ro se obliga sa nu acorde garantii de orice tip, exprimate prin serviciile oferite. Acest lucru include: pierderile de date datorate unor intarzierii sau sistari a serviciilor e-contabilitate.ro. e-contabilitate.ro isi rezerva dreptul de aduce schimbari la prezentii termeni fara instiintare prealabila. Nerespectarea prezentilor termeni poate duce la dezactivarea contului de utilizator.
Nerespectarea prezentilor termeni poate duce la dezactivarea contului de utilizator fara o instiintare in prealabil.

Inapoi
            ADAUGA UN ANUNT

Esti contabil, expert, firma de audit? - adauga un anunt.
Anuntul este gratuit si poate fi adaugat/modificat/sters atata timp cat sunteti membru valid - adica ati achitat pe o perioada unul din pachetele descrise in oferta de mai jos.

Adauga un anunt

            CE SPUN MEMBRII

M-am inscris ca membru al sitului si am inceput sa folosesc contabilitatea on line. Intr-adevar este un sit foarte util care imi usureaza munca foarte mult. Programele sunt usor de folosit si intuitive. Deocamdata sunt membru gratuit dar intentionez sa devin membru deplin ...

Vezi tot mesajul in forum

            OFERTA SPECIALA

GRATUITATE 3 luni

De ce sa folositi acest program ? Foarte simplu: e usor de folosit, e GRATUIT pentru primele 3 luni, e deosebit de util pentru ca va spune exact cum stati, va ajuta chiar sa va verificati contabilul ....»»


                         NOUTATI

Legea nr. 267/2013 privind aprobarea OUG nr. 50/2013 a fost publicata in M.O. nr. 634 din 14.10.201

OUG nr. 50/2013 a modificat Codul de procedura fiscala in luna iunie si a intrat in vigoare, insa pentru a-si putea produce in continuare efectele juridice ea trebuia aprobata prin lege d...»»


             CURSUL VALUTAR

      CONVERTOR VALUTAR

click aici pentru a putea folosi convertorul

  Look4u.ro  
1 Vizitatori online
legislatie, monitorul oficial, downloads, acte normative, bilant, declaratii fiscale, balanta, jurnale, conturi noi, sistem european, curs valutar, forum, program contabilitate, programe contabilitate, program salarii, program contabilitate windows, contabilitate windows, windows, program, contabilitate, salarii, demo, dos, windows, licenta, soft contabilitate, personal salarizare, evidenta personal, evidente contabile, evidenta contabila, complet, calculator, programe, contabilitate on-line,gestiune financiara,norme audit,CAEN,Anunturi,anunt,contabil,audit,expert contabil,analiza financiara